AMD>INTEL (20-02-16)
آره محسوس نیست من حتی تست هم کردم .راستی امید جان به این تایپیک سر میزنیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.shahrsakhtafzar.com/forum...84/#post347179
AMD>INTEL (20-02-16)
این اولین بررسی رسمی این مادربرد توسط سایت kitguru میباشد . البته با اومدن بایوس های جدیدتر مسلما عملکرد بهتری خواهد داشت .انتخاب خوبیه برای کسانی که یک مادربرد با مدار Vrm قدرتمند و امکانات صوتی و شبکه و همچنین usb 3.1 را میخواهند در AM3+ تجربه کنند .
DOOM999 (21-02-16)
|
برای اثبات کیفیت برتر چیپست های صوتی گیگابایت درهمین چند روز اخیر یکی از نمونه کارهای موسیقی خودم با دو ورژن. یکی رو با خروجی کارت صدای یک و نیم میلیونی خودم steinberg ci2+و یکی رو از چیپست صوتی مادربورد گیگابایت اکسپورت میگیرم تااثباتشه چیپست های صوتی گیگابایت فوق حرفه ای هستند.
آخرین ویرایش توسط DOOM999 در تاریخ 21-02-16 انجام شده است
AMD>INTEL (21-02-16)
ممنون از پاسخ دوستان این سوال خودم هم بود که جوابم گرفتم.
DOOM999 (29-02-16)
سایت pcnews اقدام به بررسی Gigabyte GA-990FX Gaming این برد گیمینگ گیگابایت نموده و این برد موفق به کسب نشان GOLD از این سایت شده است . با توجه به مشخصات این برد میشود اینطوری نتیجه گیری کرد که گیگابایت با عرضه Gigabyte GA-990FX Gaming خلا نبود یک برد تمام عیار برای گیمینگ برای پردازندهای FX AMD را با عرضه این برد پر کرده است . این برد وارث تمام امکانات مادربردهای گیمینگ گیگابایت میباشد .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک بررسی دیگر از مادربرد قدرتمند گیمینگ گیگابایت Gigabyte GA-990FX Gaming توسط سایت proclockers و کسب نشان از این سایت
Gigabyte 990FX-Gaming
بررسی مادربرد قدرتمند گیمینگ گیگابایت Gigabyte GA-990FX Gaming توسط سایت hardwareasylum و کسب نشان
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks